Welkom op onze website
 

Groepen boven de 10 personen? Speciale acties!

Het café van ‘Rico’ is een sfeervolle en uitermate geschikte ruimte voor een verjaardagsfeest, vrijgezellenparty, babyshower, familiedag, vergadering, bedrijfsuitje of afscheid van uw dierbare. Maak een afspraak om uw wensen te bespreken.

Vanaf 10 personen hebben wij een proeverij van de kaart.  U krijgt meerdere lekkernijen van onze kaart als hapje: zowel Voorgerecht-hoofdgerecht als nagerecht zijn per gang los te bestellen. 

Ook kunt u bij ons genieten van een high tea, high wine of high beer. Vraag naar de mogelijkheden!

17 november is de goedheiligman weer in het land. Rico krijgt dit jaar elke zondag vanag 12:00 uur bezoek ZWARTE piet om met de kinderen te tekenen of een spelletje te doen!                 RESERVEREN GEWENST

KERST 2019: 

Op 1e kerstdag hebben wij, van 10.30 - 14.30 uur, een uitgebreide brunch. Eerst lekker uitslapen en dan met het hele gezin aan de kerstbrunch!

In ons sfeervolle restaurant wordt u feestelijk met een glas prosecco ontvangen en daarna zal het buffet worden geopend. Geniet van de ruime keuze in koude en warme gerechten, diverse broodjes en lekkernijen. Er is een dessertbuffet om de middag compleet te maken.

Gedurende de hele brunch wordt er onbeperkt koffie, thee, melk en jus d’ orange geserveerd. Maak er een onvergetelijke kerst van samen met uw familie, vrienden en/of geliefden in ons restaurant.

Op 1e kerstdag vanaf 16.00 uur kunt u genieten van onze uitgebreide menukaart. Wij hebben geen druk: u heeft de hele avond de tijd om optimaal te kunnen genieten met uw gezelschap!

Op 2e kerstdag openen wij om 14.00 uur de deuren en kunt u genieten van het samen zijn en de lekkernijen en borrel. Op deze dag is er ook geen tijdsdruk. 


RESERVEREN GEWENST